A KKV-k támogatása az első lépésnél

Sokan, ha meghallják a KKV szektorban a varázsszót, vállalatirányítási rendszer, vagy ERP kirázza a hideg őket. A legtöbben arra asszociálnak, hogy sok hónapig tart a bevezetés és az ára csillagászati.

De mitől is függ, hogy mennyi idő szükséges egy ilyen rendszer bevezetéséhez? Csupán egy technológiai modernizációról lenne szó?

Egyáltalán nem!

Egy ilyen rendszer sikeres bevezetése sok tényezőből áll össze, amelyek előkészítésére külön-külön is időt kell szánni, de nagyon fontos, hogy ezeket össze is hangoljuk.

Egy ERP sikeres bevezetése a következő elemeken múlik, amelyek folyamatos szimbiózisban vannak egymással:

  • A Felhasználó, aki ismeri az üzleti igényeket, elkötelezett, jól kiképzett és kiszolgálja azokat egy megfelelő alkalmazás segítségével.

  • Az az optimalizált Üzleti Folyamat, amely felállít egy szabályrendszert, ahogyan egy tevékenység lépésről-lépésre végre lesz hajtva.

  • A rendszerbe bekerülő naprakész és megfelelő Adatminőségamelyekből információkat lehet kinyerni a mindennapi munkához.

  • A Technológia pedig az a kapcsolódási felület, ahol az előző 3 tényező találkozik egymással és összehangolhatóak lesznek.

Melyik tényező ezek közül a legfontosabb?!

A helyes válasz az, hogy MINDEGYIK!

Egy rendszer bevezetésénél ezen tényezők mindegyikét tervezni kell, mert ha egy elmarad, akkor tud csak igazán drága és hosszadalmas lenni egy új rendszer bevezetése. Így tud a külső tényezőkre, mint például a folyamatosan változó piaci igények rugalmasan reagálni.

Örömmel fogadjuk érdeklődésedet, online konzultációs időpont foglalására is van lehetőség, illetve kipróbálhatod az alkalmazást is

ERP BEVEZETÉSÉNEK IGÉNYE: NEHÉZSÉGEK, ILLETVE [CLICKUP AS A SERVICE] NYÚJTOTTA MEGOLDÁSOK

Manuális, ismétlődő feladatok

Intelligens automatizációs megoldások

Elszigetelt szakterületek

Átláthatóság és hatékony irányítás

Lassú reakcióidő

Real-time szolgáltatás nyújtás

Rugalmatlanság és növekedési korlátok

Skálázhatóság

Elveszett információdarabok

Kollektív tudásbázis

Rejtett költségek

KÖLTSÉG- ÉS ERŐFORRÁS-TERVEZÉS

A legszebb webportál, a leghangzatosabb marketing eszközök semmit sem érnek, ha nem tapasztaljuk meg a gyakorlatban, hogy működik ez az egész?!

Hozzáférést tudunk biztosítani a ClickUp as a Service rendszerünkhöz, hogy ne csak az első benyomásod legyen pozitív, hanem el tudd dönteni, ez valóban a te céljaidat szolgálja-e?

ClickUp as a Service bevezetése

Egy ERP bevezetése összetett folyamat, mivel a rendszernek a vállalat összes üzleti folyamatát össze kell kapcsolnia.

Ez magában foglalhatja a meglévő rendszerek adatainak migrációját, a folyamatok átalakítását, valamint az alkalmazottak képzését az új rendszer használatára.

Az implementáció során felmerülő technikai kihívások és a változásmenedzsment szükségessége is hozzájárul a bevezetés bonyolultságához.

A ClickUp rugalmas, testreszabható platformot kínál, amely elősegíti a különböző szakterületek együttműködését.

A rendszer bevezetési procedúra egy átfogó As-Is analízissel kezdődik, amely során felbecsüljük az igényekhez kapcsolódó leszállítási időt és költségeket, ez teljes mértékben az ügyfélre van testre szabva.

Örömmel fogadjuk érdeklődésedet, online konzultációs időpont foglalására is van lehetőség, illetve kipróbálhatod az alkalmazást is